UPDATE Focuri de armă pe Şoseaua Alba Iulia. Medicii l-au trimis acasă pe bărbatul împuşcat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zona Complexului Alba-Iulia a fost ieri seară scena unui scandal soldat cu câteva focuri de armă. Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Sadu, a fost împuşcat de trei ori cu bile da cauciuc, acesta ajungând apoi la Spital pentru îngrijiri medicale.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO - Vitezoman oprit cu focuri de armă la Sibiu. Şoferul era beat şi are permisul anulat (GALERIE FOTO)

Considerat terorist la 3 ani, împuşcat la Revoluţie

Tinerii împuşcaţi la Netuş sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri

UPDATE: Medicii Spitalului de Urgenţă Sibiu spun că bărbatul împuşcat nu prezenta răni grave şi a fost lăsat să plece acasă după ce a primit tratament.  "În cursul nopţii, la Unitatea Primiri Urgenţe a ajuns un pacient, în vârstă de 36 de ani, din Sadu, victima unei agresiuni. Pacientul prezenta o escoriatie în regiunea subclaviculară dreaptă şi o echimoză la nivelul braţului stâng, se pare că  prin împuşcare, acesta a primit îngrijiri medicale şi nu a necesitat internare", a declarat Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Sibiu.

Autorul atacului a scos pistolul cu bile şi a tras spre victimă în speranţa că va reuşi să îl despartă de amicul său cu care avea discuţii în contradictoriu iar cearta părea că va denatura într-o bătaie în toată regula.  Abia după ce a tras trei focuri de armă a reuşit să calmeze spiritele. Din fericire, starea victimei este bună motiv pentru care medicii l-au externat după ce i-au acordat primul ajutor. Prioprietarul pistolului, un năr de 24 de ani se pare că avea permis de port armă.



Sibienii care locuiesc în această zonă şi patronii magazinelor sunt şocaţi de cele întâmplate şi aşteaptă ca poliţia să-şi facă datoria. „Noi am depus plângere la poliţie pentru disturbarea liniştii publice şi aşteptăm ca poliţia să se pronunţe în acest caz. Mai multe nu putem spune”, a declarat Silvia Coman, reprezentanta unui restaurant din zona în care a avut loc altercaţia.

image
image

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite