Tinerii împuşcaţi la Netuş sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Armele folosite de agenţii firmei de pază de la discoteca din Netuş au fost ridicate pentru efectuarea expertizării balistice.

CITIŢI ŞI:

Împuşcături în plină stradă, în satul sibian Netuş

Altercaţia se pare că a pornit de la nişte neînţelegeri apărute după ce mai mulţi clienţi ai barului au băut toată noapte de sâmbătă spre duminică. Pentru că ospăratul nu s-a mai putut înţelege cu clienţii, acesta a cerut ajutorul firmei de pază care asigură localul. Pentru că, o dată scoşi afară din local, clienţii turmentaţi nu s-au potolit, agentul firmei de pază a scos arma din dotare şi a tras câteva gloanţe, spre unul dintre scandalagii.

„Scandalul s-a petrecut în faţa barului, între mai mulţi clienţi şi agenţii firmei de pază ai localului. Erau băuţi bine clienţii şi s-au luat la bătaie“, spune viceprimarul comunei Iacobeni, Ioan Maca. În urma altercaţiei cinci persoane au suferit răni grave. Martorii au chemat o ambulanţă de la Agnita pentru a prelua victimele. Patru bărbaţi au suferit răni superficiale şi nu au necesitat internare, motiv pentru care au fost trimişi, după câteva ore, acasă. Helmut Căldărar în schimb, în vârstă de 36 de ani, împuşcat cu gloanţe de cauciuc, a ajuns la spitalul judeţean din Sibiu.

Scandalagii acuzaţi de ultraj
IPJ Sibiu a anunţat că grupul de tineri este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Avrig şi Postului de Poliţie Iacobeni.  „În ceea ce-i priveşte pe angajaţii societăţii de pază, armamentul acestora a fost ridicat în vederea expertizării balistice, iar societăţii i-au fost solicitate documentele referitoare la situaţia agenţilor, contractul de muncă, atribuţiile şi competenţele agenţilor în activitatea pe care o desfăşurau, în vederea stabilitii legalităţii modalităţii de intervenţie”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite