Florin Cioabă condamnă declaraţia Tizianei Maiolo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regele Cioabă recţionază neîntârziat la declaraţiile italiancei Tiziana Maiolo care a afirmat că romii sunt mai greu de educaţi decât câinii.

CITIŢI ŞI:

Mai bine „indian“, decât „ţigan“

 Acesta spune că, venind din partea unei deputate, declaraţia este revoltătoare şi scoate în evidenţă mai mult caracterul ei personal. Susţine că romii au şi ei elitele lor, aşa cum şi italienii au uscăturile lor.

„Am întâlnit mai mulţi intalieni care nu pot fi educaţi şi nu au putut fi integraţi de autorităţile lor, decât romi. E păcat că doamna deputat îşi permite să facă astfel de declaraţii şi astfel de comparaţii între romi şi câini“, spune Florin Cioabă, autointitulatul rege al romilor.

Maiolo a fost deputat în partidul lui Berlusconi, apoi consiler local la Milano. În momentul actual ocupă funcţia de purtător de cuvânt la Milano pentru „Futuro e Liberta" (FLI, partidul lui Fini).

Aceasta a declarat la un post de radio italian că e mai greu de educat un rom, decât un căţel. „Copii şi căţeii pot fi educaţi. În ceea ce-i priveşte pe etnicii rrom, pot spune că e mai uşor de educat căţelul meu. Ăia (ţiganii, n.r.) fac pipi pe ziduri, căţelul meu nu face pipi pe ziduri", a spus Maiolo, în direct, la un post de radio Italian.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite