Finanţele sibiene se mută în casă nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de lunea viitoare, activitatea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) a judeţului Sibiu se va desfăşura în Centru Financiar Bancar Dioda, de pe Calea Dumbrăvii.

CITIŢI ŞI

Sechestru pus de Finanţe pe proprietăţi de aproape 7.000.000 de lei la Agnitex şi Balanţa Sibiu

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, programul cu publicul va fi de la 7:45 la 16:30, în zilele de luni, marţi, joi şi vineri şi de la 7:45 la 18:30, în ziua de miercuri a săpătmânii.

„Începând de luni, 23 august 2010, activitatea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a judeţului Sibiu, Administraţiei Finanţelor Publice a municipiului Sibiu, Administraţiei Finanţelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii şi Gărzii Financiare Secţia Sibiu, se va muta în noul sediu, din Sibiu, strada Calea Dumbrăvii, nr. 17, Centrul Financiar Bancar Dioda. La intrarea în sediul instituţiei au fost amenajate puncte de informare privind amplasarea serviciilor care au program de lucru cu publicul ", anunţă biroul de presă al DGFP Sibiu.

Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Sibiu va funcţiona la etajul 1, Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Sibiu va funcţiona la parter şi mezanin, Administraţia Finanţelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii la etajul 3, Activitatea de Metodologie şi Administrarea Veniturilor Statului la etajul 4, Activitatea de Inspecţie Fiscală la etajul 5 şi Garda Financiară Secţia Sibiu la etajul 6.

Numerele de telefon ale Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a judeţului Sibiu şi unităţilor menţionate vor rămâne neschimbate.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite