Fetiţa de 4 ani care a supravieţuit accidentului cu cinci morţi, se întoarce acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tatăl fetiţei care a supravieţuit în accidentul de pe DN 1 a sosit astăzi la Sibiu pentru şi şi-a luat fetiţa acasă.

CITEŞTE ŞI:

Cinci morţi şi cinci răniţi în urma unui grav accident produs pe DN 1 (FOTO)

Acul vitezometrul s-a oprit la 90 km pe oră într-una din maşinile din carnagiul de la Sibiu

Minune în accidentul de la Sibiu: 5 morţi şi 5 răniţi şi o fetiţă de 4 ani teafără

Fetiţa, de doar 4 ani, a fost singura supravieţuitoare dintr-o maşină marca Kia, implicată sâmbătă noapte într-un accident foarte grav. Alături de fetiţă, în maşină se mai aflau trei femei şi doi bărbaţi, toţi murind pe loc.

Reprezentanţii Spitalului de Pediatrie Sibiu au confirmat în această dimineaţă că tatăl fetiţei de patru ani din Bulgaria a sosit la Sibiu pentru a o lua.

Bărbatul este însoţit de mai multe persoane din familie şi le-a povestit medicilor că el era plecat în Polonia când s-a petrecut accidentul.



Mai departe, cetăţenii bulgari au mers la Poliţie pentru a-i lămuri pe poliţiştii sibieni cu privire la persoanele decedate în accident.

„Avem aici membri familiei fetiţei. Aşteptăm să sosească un traducător autorizat pentru a putea vorbi cu ei şi a afla mai multe detalii. Cert este că una dintre femeile decedate în accident era mama fetiţei, nu ştim încă exact care”, a declarat corespodentului MEDIAFAX, scms. Sandu Murariu, din cadrul Poliţiei Rutiere Sibiu.

image



Fetiţa de patru ani a scăpat din accident fără răni, ea a fost doar traumatizată, fiind singurul supravieţuitor dintr-o maşină în care toţi adulţii au decedat.

image

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite