Cinci morţi şi cinci răniţi în urma unui grav accident produs pe DN 1 (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci persoane şi-au pierdut viaţa şi alte cinci au fost rănite, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 1, în judeţul Sibiu, după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o altă maşină, anunţă Mediafax.

Accidentul s-a petrecut în apropierea localităţii Şelimbăr, aflată la doar câţiva kilometri de municipiul Sibiu.
CITEŞTE ŞI:

VIDEO - Bărbat îngropat de viu sub un utilaj de măcinat piatra (FOTO)

VIDEO - O femeie moartă și 4 răniți într-un accident între Sibiu și Rășinari (FOTO)

Un autoturism Opel a intrat pe contrasens ş a lovit frontal un autovehicul înmatriculat în Arad. În urma impactului cinci persoane au decedat. Potrivit subcomisarului Sandu Murariu de la Poliţia Rutieră Sibiu, singurul supravieţuitor din maşina înmatriculată în Arad este o fetiţă de patru ani. Copilul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. Nu este rănit grav, însă se află în stare de şoc, potrivit medicilor.



Martorii spun că fetiţa se afla în braţele uneia dintre persoanele decedate din maşină şi avea în braţe câteva haine, lucru care, cel mai probabil, i-a salvat viaţa.

image

Medicii Spitalului de Pediatrie Sibiu spun că în prezent starea fetiţei este una bună şi că ea a suferit doar un şoc, în momentul impactului.

image

În maşina care a provocat accidentul se aflau patru tineri, două fete şi doi băieţi, care circulau de la Cisnădie spre Sibiu. La volanul autovehicului Opel se afla un tânăr în vârstă de 22 de ani care avea permisul eliberat în 2007. Acesta mai fusese amendat pentru viteză şi nepurtarea centurii de siguranţă.

image

"Unul dintre băieţi are ambele piocare fracturate, iar un altul are fractură a antebraţului. Fetele au suferit şi ele fracturi multiple. Starea lor este stabilă şi sunt conştienţi”, a declarat Oviciu Coca, medic UPU Sibiu.

image

Toţi cei patru au suferit fracturi multiple, însă starea lor este stabilă.

În urma accidentului, traficul pe DN 1 a fost blocat, fiind deviat prin localitatea Şelimbăr.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite