Femeile de afaceri germane au strâns 8.300 de lei din prăjiturele şi cafeluţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doamnele din Clubul Oamenilor de Afaceri Germani din Transilvania (Deutscher Wirtschaftsclub Siebenbuergen - DWS) au organizat sâmbătă, 29 mai, o acţiune de strângere de fonduri pentru reabilitareaşi dotarea Grădiniţei nr. 37 din Sibiu.

CITEŞTE ŞI:

Cafea şi prăjituri în scop caritabil cu oamenii de afaceri germani din Sibiu

VIDEO - Pietoni în aer pe desupra Centrului Istoric la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

Sindicaliştii Muzeului Brukenthal intră în grevă japoneză şi pichetează Prefectura Sibiu

Acestea i-au invitat pe sibieni în curtea Colegiului Brukenthal să cumpere, în scop caritabil, cafea şi prăjuturi pregătite de ele. Pentru a putea strânge cât mai mulţi bani acţiunea a avut şi o tombolă pentru participanţi cu articole donate de membrii ai Clubului Oamenilor de Afaceri.

Datorită deschiderii sibienilor, la acţiunea de caritate s-au strâns peste 8300 de lei. Primăria Sibiu, colectivul grădiniţiei şi organizatorii mulţumesc celor care s-au implicat în această acţiune şi care au ales să sprijine atât administraţia locală, dar mai ales pe micuţii care frecventează această unitate de învăţământ.

Acţiunea a fost organizată de doamnele din Clubul Oamenilor de Afaceri în colaborare cu Primăria Sibiu, Colegiul Naţional Brukenthal şi Parohia Bisericii Evanghelice. 

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite