Familia fetei ucise în Spania: „Ucigaşul să fie chinuit, exact cum a chinuit-o el pe Viorela“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rudele din Copşa Mică ale Viorelei Moldovan, tânăra ucisă de concubinul său, în Spania,cer pedeapsa maximă pentru Dorel Marcu. Acestea spun că nepoata lor a fost nefericită şi bătută în repetate rânduri de cel care i-a luat viaţa, la începutul acestei săptămâni. Înmormântarea fetei va avea loc în Spania.

CITIŢI ŞI:

Tatăl criminalului cu webcam: „Viorela îi spusese că e însărcinată cu altcineva“

Ce spun psihologii despre criminalul cu webcam?

VIDEO - Mărturisirea şocantă a criminalului: „Fra, am omorât-o pe Viorela“ (FOTO)

Bunica şi mătuşa Viorelei Moldovan nu mai au linişte, de când teribila întâmplare s-a abătut asupra familiei lor. Şocate de vestea că nepoata lor, însărcinată în cinci luni, a fost ucisă de concubinul ei, femeile resping categoric toate declaraţiile făcute de familia criminalului şi, la rândul lor, fac grave acuzaţii la adresa lui Dorel.

VEZI AICI CINE ESTE CRIMINALUL CARE ŞI-A UCIS SOŢIA ÎN SPANIA!

„Ce spun oamenii aceştia, că ele în băteau pe el în Spania sunt numai minciuni. În familia noastră nu au fost niciodată vorbe urâte, cum să se ajungă la scandaluri şi bătăi?El era violent cu ea şi o bătea deseori, şi când erau în ţară.El a convins-o şi să renunţe la şcoală, i-a spus că trebuie să îşi crească copilul“, spune ana Coşercariu, mătuşa fetei ucise.

Era nefericită cu el

Viorela şi Dorel formau un cuplu încă de pe vremea când tânăra era în clasa a IX-a, iar inocenţa vârstei a făcut-o să se încreadă în promisiunile celui care avea să îi curme viaţa. 

image

„ Din clasa a IX-a a început să umble după ea, o urmărea, o aştepta când pleca la şcoală. Fata a crescut sub ochii mei, a fost mereu o fată cuminte“, îşi aminteşte şi bunica fetei, în vârtă de 70 de ani.(foto sus)

image

În scurt timp însă, frumoasa poveste de dragoste avea să se transforme într-un coşmar, din spusele acesteia. „Relaţia lor nu mai era deloc bună. A dus-o la ei acasă, nu o mai lăsa să vină la noi şi o bătea, făcea ce vroia cu ea. În casa aia, era servitoarea mamei lui. Nepoata mea făcea treburile, iar mama băiatului pleca la cafele“, mai spune bunica îndurerată.

Au fost acasă de Crăciun
Ultima dată când femeile şi-au văzut nepoata a fost de Crăciun şi spun că nu părea deloc fericită de relaţia cu Dorel. „El era foarte gelos. Nici nu o mai lăsa să se aranjeze, îi repoşa că se aranjează pentru alţii“, mai spune mătuşa fetei(foto jos), care consideră că nici cele mai dure pedepse nu sunt suficiente, pentru gestul criminalului.

image

„Trebuie să fie pedepsit în cel mai dur mod. Să fie chiuit, aşa cum a chinuit-o el pe ea. Să fie ţinut într-o puşcărie mizeră, să fie torturat“, spune aceasta. Neamurile fetei spun că înmormântarea va avea loc în Spania, acolo unde Viorela şi Dorel se mutaseră în urmă cu un an şi patru luni. Pentru fapta sa, Dorel riscă până la 20 de ani de închisoare.


 

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite