Executantul terminalului de 60.000.000 de euro poate face contestaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constructorul a fost scos vinovat de fisurile de la terminal. Proiectantul a fost scos basma curată, iar problemele trebuie remediate în această vară.

CITIŢI ŞI:

Fisurile de la terminal acoperite cu răşină specială

Constructorul, vinovat de fisurile de la terminalul de 60.000.000 de la aeroport

Primul Ministru al Bavariei face forum economic pentru atragerea de investiţii la Sibiu

Ieri după amiază a avut loc o întâlnire a reprezentanţilor CJ şi a părţilor implicate în acest caz, la capătul căreia s-au luat decizii importante. Cea mai stringentă problemă, cea a fisurilor din noul terminal de sosiri-plecări, a fost pusă în cârca celor care au executat lucrările. „Raportul a fost admis cu anumite obiecţiuni, legate de fisurile din pardoseala şi grinzile transversale de la terminal. Acestea trebuie executate de către constructor, pentru că din raport a reieşit faptul că la execuţie s-a descoperit cauza ce a dus la apariţia acestora”, a explicat vicepreşedintele CJ, Constantin Şovăială.

Consoriţiul de firme ConA – Dafora – Lindberg, are la dispoziţie un termen de 20 de zile în care poate să conteste decizia prin care s-a stabilit că trebuie să facă reparaţiile la terminal. CJ-ul este decis, ca în cazul unui refuz de efectuare a reparaţiilor din partea constructorilor, să treacă la măsuri şi mai dure. „Dacă nu vor să facă reparaţiile, vom merge în instanţă şi îi vom da în judecată” a mai punctat Constantin Şovăială.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite