Examen cu Mitropolitul Ardealului la una din cele mai căutate facultăţi din Sibiu (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de candidaţi din toată ţara au venit în această dimineaţă la Sibiu pentru a susţine examenul de admitere la Facultatea de Teologie.

CITEŞTE ŞI:

Medicina şi Ştiintele Agricole sunt cele mai căutate facultăţi din Sibiu

La opt facultăţi din Sibiu se intră anul acesta pe bază de admitere

În întâmpinare le-a ieşit chiar decanul facultăţii şi Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza. „Este cea mai mare concurenţă din ultimii ani. Nici nu avem atâtea parohii câţi v-aţi înscris. Ştiţi şi voi prea bine că unii v-aţi înscris pentru locurile fără taxă şi vedeţi voi apoi dacă rămâneţi sau nu”, le-a spus foarte sincer ÎPS Laurenţiu Streza, candidaţilor adunaţi în curtea Facultăţii de Teologie.

image

După câteva minute de stat de vorbă cu tinerii aspiranţi, ÎPS Laurenţiu Streza a observat că din comisa de evaluate a facultăţii lipseşte un cadru didactic. Moment în care, în faţa tuturor candidaţilor a decis. "Haideţi să începem, voi evalua eu", a spus Mitropolitul Ardealului după care a urcat în sala de examinare.



 La Universitatea "Lucian Blaga", la Facultatea de Medicină şi la cea de Inginerie se mai înregistrează un număr crescut de candidaţi, în vreme ce interesul pentru specializările de drept şi ştiinţe administrative este tot mai scăzut.

image

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite