Evenimente multe la Sibiu de azi până luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muzeul Brukenthal din Sibiu
Muzeul Brukenthal din Sibiu

Adevărul de Sibiu îţi face câteva recomandări de a petrece timpul liber în aceste zile, în afară de Festivalul Artmania şi Transilvania Expo Tattoo. Expoziţii, meci de fotbal sau karaoke sunt câteva din alternativele oferite.

CITIŢI ŞI:

Începe cea mai mare convenţie de tatuaje organizată vreodată în România

Tatuaje în scop caritabil la Transilvania Tattoo Expo 2011

Sibiul invadat de mii de rockeri la Artmania Festival 2011

ASTĂZI
Refracţia omului modern
Sala expo a primăriei Sibiu găzduieşte în această perioadă o nouă expoziţie, intitulată „Refracţia omului modern”. Tablourile semnate de Romulus Boicu „vorbesc” despre condiţia omului contemporan, robotizat şi prins în mulţime. Intrarea la eveniment este liberă.

MÂINE
Prinzătorul de vise
Galeria de artă contemporană a Muzeului Naţional Brukenthal vă invită sâmbătă la o incursiune în lumea viselor. Artiştii Sebastian Moldovan, Cynthia Canela şi Alma Cazacu prezintă expoziţia inedită „Dreamcatcher”. Exponatele pot fia dmirate până în 25 august iar biletul costă 5 lei.

PARTY
Karaoke în Bohemian Flow
Unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din Sibiu organizează în fiecare luni seara o petrecere cu karaoke în clubul Bohemian Flow. Evenimentul este programat să înceapă de la ora 22.00 iar intrarea este liberă. Organizatorii susţine evenimentul cu cocktail-uri la preţuri speciale.

FOTBAL
Voinţa pe Municipal
CSU Voinţa Sibiu întâlneşte luni, de la ora 18.30, formaţia FCM Târgu Mureş. Acesta este primul meci acasă al elevilor lui Alex Pelici după egalul din prima etapă cu Steaua Bucureşti. La stadion sunt aşteptaţi în jur de 10.000 de spectatori, majoritatea susţinători ai Voinţei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite