Elevii din Sibiu sunt învăţaţi cum să se joace

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Judetean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Sibiu, în colaborare cu Asociaţia CenFas Sibiu lansează programul „Trăiesc, nu doar privesc“, un program de prin care se doreşte prevenirea expunerii iraţionale a copiilor, la micul ecran.

CITIŢI ŞI

Elevi sibieni bruscaţi pentru că n-au ieşit în recreaţie

Elevii care petrec timp îndelungat în faţa televizorului sau calculatorului vor avea şansa să desfăşoare activităţi de învăţare şi de petrecere a timpului liber în mod activ, sănătos şi creativ. Potrivit iniţiatorilor proiectului „Trăiesc, nu doar privesc“, un grup de elevi de clasa a V-a , din şcolile sibiene, va beneficia, începând din luna aprilie, de activităţi de dezvoltare personală, desfăşurate de psihologi şi animatori profesionişti,  ce au ca obiectiv principal implicarea mai activă a copiilor în viaţa şcolară şi socială.

„Prin activităţile noastre, dorim să atragem atenţia publicului sibian asupra impactului pe care emisiunile tv şi accesul nedozat la calculator îl au  asupra dezvoltării copiilor. Expunerea îndelungată şi sistematică la televizor şi PC are un efect copleşitor asupra minţii umane şi asupra întregului sistem de viaţă al  omului contemporan“, anunţă organizatorii.

Proiectul se va desfăşura până în luna iunie, iar părinţii elevilor de clasele a V-a din Sibiu, care consideră că e necesar ca fiul sau fiica să beneficieze de aceste activităţi îi pot înscrie la adresa asociatiacenfas@gmail.com sau la numărul de telefon 0721084406, până la 1 aprilie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite