Elevi sibieni cazaţi într-o tabără ilegală, la Moeciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

20 de elevi de la Şcoala Generală „Regina Maria“, care trebuiau să aibă parte de o vacanţă de vis în staţiunea Moeciu de Jos, s-au trezit cazaţi într-o pensiune fără autorizaţie, cu lenjerie uzată, muşte în camera şi o bucătărie murdară.

CITIŢI ŞI:

O familie din Oradea salvată de jandarmi din mijlocul furtunii la Păltiniş

Practică la Jandarmeria Sibiu

Jandarmii sibieni au avut aproape 700 de misiuni, în luna mai

Învăţătoarea care i-a însoţit pe micuţi i-a luat de acasă pe semnătură, fără a încheia însă niciun contract cu reprezentanţii pensiunii din Moeciu. „ Am fost cu familia în urmă cu trei ani şi am stat o săptămână, după care am venit anul următor cu copiii din clasa pe care o conduc. Toţi s-au simţit foarte bine, i-am întrebat dacă vor să continuăm şi anul acesta cu o tabără. Au fost de acord  să venim aici“, a explicat învăţătoarea Delia Pastramă.

Directorul şcolii spune că situaţia se va clarifica odată cu întoarcerea acestora din tabără. „Nu ştiu ce să vă, spun, deocamdată. Este vorba despre o activitate particulară şi va trebui să aşteptăm întoarcerea acestora la Sibiu, pentru a stabili exact care a fost situaţia“, a spus Nicolae Salade.

Amendă de până la 30.000 de lei

Reprezentanţii Protecţiei Consumatorului din Braşov a confirmat că unitatea de cazare este neautorizată. „ Nu au aviz de la pompieri, bucătăria nu este autorizată,  persoanele care prepară hrana nu sunt autorizate, nu au carnete de sănătate, nu ştim de unde provin aceste produse pe care dânşii le servesc copiilor“, a spus Ionuţ Spătarul şeful CJPC Braşov. Proprietarii pensiunii sunt plecaţi în America, iar adminstratorii unităţii sunt pasibili cu o amendă de până la 30.000 de lei.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite