O familie din Oradea salvată de jandarmi din mijlocul furtunii la Păltiniş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au fost ajutate de Jandarmii montani după ce au rămas izolate în pădure, pe timp de furtună, la aproximativ 5 kilometri, pe traseul turistic Păltiniş – Şanta.

CITIŢI ŞI:

VIDEO - O femeie de 50 de ani a murit de ziua ei, lovită de fulger (FOTO)

Luceafărul din Sibiu înecat de şuvoaiele de apă

DN1, în judeţul Sibiu, blocat timp de o oră de două microbuze

Miercuri seară în jurul orei 21.00, lucrătorii Postului de Jandarmi Montan Păltiniş au fost sesizaţi de către personalul Hotelului Perla Păltiniş că din cauza condiţiilor meteo (descărcări electrice, ploaie însoţită de grindină, vânt puternic) o familie formată din trei membri au rămas izolaţi pe traseul turistic Păltiniş – Şanta. Patrula montană formată din plutonier. Nuţu Alexandru şi elev sergent David Laura, s-au deplasat pe traseul indicat pentru asigurarea măsurilor de prim ajutor şi acordarea sprijinului persoanelor implicate.

Au scăpat teferi
Jandarmii au identificat persoanele izolate şi le-au însoţit, înapoi în staţiune, la hotel fără a se înregistra persoane rănite sau pagube materiale. „Cei doi părinţi cu vârste cuprinse între 50-55 de ani din mun. Oradea şi fiul acestora în vârstă de 12 ani din mun. Bucureşti au susţinut că  se află în concediu de odihnă şi intenţionau să se deplaseze în plimbare, pentru recreere pe traseele montane din staţiunea Păltiniş”, a explicat Alexandru Costea, ofiţer de relaţii publice la Jandarmeria Sibiu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite