Eficienţă luni în cafenelele sibiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atrium Classic Cafe vă invită în acastă seară la un spectacol inedit, un one-woman-show, cu Giorgiana Elena Popan. Spectacolul se numeşte “Eficienţă”.

CITIŢI ŞI:

Particianţi din 70 de ţări, la Festivalul Internaţional de Teatru, de la Sibiu

VIDEO – Zeci de baloane eliberate la Sibiu pentru copiii din Odorheiul Secuiesc (GALERIE FOTO)

Festival de Cartea Recordurilor weekendul viitor la Sibiu

Spectacolul este o comedie reuşită care evidenţiază ipocrizia şi lipsa de scrupule dovedite de oamenii societăţii din secolul XXI. Dualitatea oamenilor, a celor de lângă noi în ultima instanţă, este demascată simplu, într-o comedie ce face deliciul publicului dornic de relaxare. “Îmi place să fiu aproape de public, să joc în underground. Interacţiunea cu spectatorii mă stârneşte, mă provoacă, mai ales că nu pot să fac aşa ceva în teatru clasic. Aici pot apărea surprize, pot improviza şi toate acestea mă ţin în priză. Acum am ales o comedie, pentru că am constatat că oamenii sunt sătui de drame, de nenorociri, şi au nevoie să se destindă, să zâmbească, aşa că am ales să le vorbesc despre eficienţă “, a spus Giorgiana Elena Popan.

Giorgiana Elena Popan este o tânără actriţă din Arad; s-a născut pe 30 aprilie 1984 şi a absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune, secţia actorie, Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj în 2008, şi este angajată a Teatrului din Arad. Tot cu un spectacol de gen a câştigat anul trecut, la ediţia a V-a a Galei “Star” de la Bacău, Premiul pentru cel mai bun one-woman-show, cu recitalul “Nebună după tine”, o adaptare a unui text semnat de Emmanuel Adelly.
Evenimentul are loc luni, 21 martie, la ora 21.00. Biletul de intrare este 10 lei.

Rezervări se pot face la numerele de telefon 0723 ATRIUM sau 0269 242 000.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite