Educaţie rutieră pentru cei mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micutii s-au familiarizat cu regulile de circulatie
Micutii s-au familiarizat cu regulile de circulatie

Cei mai mici dintre pietoni  s-au familiarizat astăzi cu regulile de circulaţie, în cadrul unei acţiuni desfăşurate în incinta Spitalului de Neuropsihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu.

Citiţi şi:

Gabriela Szabo a făcut încălzirea în ploaie cu sute de copii din Sibiu (FOTO)

Maria Râlea,cu un alai de copii fugind după el: tuturor ne este dor de copilărie!

Acţiunea este inclusă în proiectul „Hai la drum mici pietoni”, desfăşurat de Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr. 1 din Sibiu împreună cu Serviciul Rutier Sibiu. Pornind de la exemplul unei colege de-a lor, presupusă victimă a unui accident de circulaţie, micuţii au învăţat cum să se comporte în trafic, pentru a nu fi pe viitor victime ale unor evenimente rutiere. La final, toţi participanţii au fost răsplătiţi cu pungi cu dulciuri.

„În cadrul activităţilor de prevenţie pe care le derulăm un domeniu deosebit de important este reprezentat de prevenţia rutieră în rândul copiilor. Ca urmare a proiectelor comune pe care le avem în derulare, a parteneriatelor cu unităţile de învăţământ de pe raza municipiului Sibiu, astăzi am derulat o activitate preventivă în rândul copiilor din cadrul spitalului nr. 3 Sibiu, ocazie cu care au fost prelucrate şi au fost discutate cu aceşti copii aspecte cotidiene referitoare la circulaţia pe drumurile publice”, a spus inspectorul Bogdan Maxim, şeful Biroului Drumuri Naţionale din cadrul Serviciului Rutier Sibiu,.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite