VIDEO - Marian Râlea, cu un alai de copii fugind după el: Tuturor ne este dor de copilărie! (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magicianul a ţinut imaginaţia aprinsă ore în şir
Magicianul a ţinut imaginaţia aprinsă ore în şir

Sute de copii şi părinţi au alergat astăzi după celebrul Magician prin parcul Subarini din Sibiu. În spatele fiecărui copac se acundea o Cotoroanţă sau un zmeu şi Magicianul, cu alaiul de Feţi Frumoşi şi Ilene Cosânzene după el, le-a venit de hac fiecăruia.

CITEŞTE ŞI:

Începe cursa pentru căutarea cheii oraşului Sibiu

Unde şi cum sărbătorim Ziua Copilului la Sibiu

Întâlnire cu Japonia şi vizite gratuite, de 1 Iunie, la Muzeul ASTRA

Tot parcul sibian a vuit în această dimineaţă. A fost imposibil să vii cu copilul în parc şi să nu trebuiască să te ţii după el, care la rândul lui se ţinea vrăjit de vorbele meşteşugite ale lui Marian Râlea ce la fiecare pas găsea câte o năzdrăvănie uriaşă.

Magicianul a ţinut imaginaţia aprinsă ore în şir

De nicăieri au răsărit zmei, cai fermecaţi ce au fugit ca vântul şi babe urâte ca foamea ce au speriat copii. Cu o imaginaţie incredibilă, Marian Râlea a păstrat suspansul şi emoţia în sufletul fiecărui spectator, de la cei mai mici până la bunici, vreme de mai bine de două ore.

Magicianul a ţinut imaginaţia aprinsă ore în şir

Spectacolul "Făt Frumos din lacrimă", prezentat de Magician în parcul sibian, a fost un cadou al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu pentru Ziua Internaţională a Copilului. "Este poate cea mai frumoasă poveste românească", a descris-o Maria Râlea.

Magicianul a ţinut imaginaţia aprinsă ore în şir

Într-un final, nu s-a putut despărţi de copii fără să le promită că se va întâlni cu ei şi a doua zi, la aceaşi oră. Magia nu se risipise.

image

"De obicei, tuturor ne este dor de copilărie şi de lumea în care ne jucam toată ziua de-a Feţi Frumoşi sau Ilene Cosânzene. Atâta timp cât copiii mă adoptă ca povestitor, la fel cum au făcut-o şi părinţii lor, jocul este pe primul plan. Mă bucur foarte mult să fiu între ei şi le spun poveşti", ne-a declarat Marian Râlea, la finalul poveştii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite