Echipajul Tatu-Florea a obţinut cel mai bun rezultat al anului în raliul Ţării Bârsei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipajul Tatu – Florea speră să continue parcursul ascendent
Echipajul Tatu – Florea speră să continue parcursul ascendent

Echipajul Jean Tatu – Cristi Florea a obţinut locul 2 la clasa 19 la Raliul Ţara Bârsei Dunlop – KLAR Professional, etapa a 7-a a Campionatului Naţional de Raliuri, desfăşurat în 2-3 septembrie la Bucureşti şi Braşov.

CITIŢI ŞI:

Cocktail cultural cu muzică şi mâncare bună în weekend

Expoziție EEA & Norway Grants în faţa Muzeului de Etnografie Universală din Sibiu

Noua stagiune a teatrului din Sibiu va fi deschisă de o premieră a Secţiei Germane

La finalul raliului, echipajul Tatu-Florea, care aleargă de la începutul anului sub culorile Trenkwalder, una dintre cele mai mari companii de HR din România, s-a clasat pe locul 11 general, după o cursă frumoasă, dar dificilă, în cursul căreia cei doi au trebuit să ia decizii strategice.

„Cea de-a şaptea etapă a Campionatului ne-a oferit un traseu frumos dar greu, cu probe speciale de foarte mare viteză, în timp ce preferatele noastre sunt probele tehnice, în care prevalează îndemânarea pilotului şi contribuţia copilotului. Obiectivul nostru a fost podiumul la clasa 19 şi am reuşit. Ne doream locul întâi, însă la mijlocul cursei am constatat că pentru aceasta ar trebui să riscăm prea mult, aşa că ne-am mulţumit să ne păstrăm poziţia”, a declarat Cristi Florea, navigatorul echipajului.

Echipajul Tatu – Florea speră să continue parcursul ascendent şi la Raliul Iaşiului, ce va avea loc pe 23-24 septembrie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite