Noua stagiune a teatrului din Sibiu va fi deschisă de o premieră a Secţiei Germane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba despre spectacolul „Domnul Puntila şi sluga sa Matti/Herr Puntila und sein Knecht Matti”, în regia Ancăi Bradu, programat pentru miercuri, 14 septembrie şi joi, 15 septembrie, de la ora 19, în deschiderea stagiunii teatrale 2011-2012, anunţă reprezentanţii Teatrului Naţional „Radu Stanca” (TNRS).

CITIŢI ŞI;

Cocktail cultural cu muzică şi mâncare bună în weekend

Expoziție EEA & Norway Grants în faţa Muzeului de Etnografie Universală din Sibiu

Spectacolul va fi prezentat în premieră. Producţia Secţiei Germane este o comedie muzicală ce prezintă povestea unui aristocrat care încearcă să îşi schimbe identitatea cu cea a servitorului său. „Este un spectacol popular, foarte aproape de om şi de latura umană. În timpul repetiţiilor pentru spectacol am lucrat foarte mult la umanitate. Temele principale pentru noi au fost singurătatea şi dependenţa. Am încercat să urmărim cum se comportă personajul principal, Puntila, în raport cu singurătatea şi dependenţa. Este de fapt un studiu de caz, dar nu este un spectacol trist”, a declarat şefa Secţiei Germane a teatrului sibian, Anna Neamţu. Rolul principal, Puntila, va fi interpretat de actorul Daniel Plier, iar cel al slugii Matti de Wolfgang Kandler.

Pentru prima dată pe scena teatrului sibian va urca actriţa Natalie Sigg, din Elveţia, noua achiziţie a instituţiei sibiene. „Mă bucur să lucrez aici, să pot să fac munca mea în limba germană”, a declarat actriţa în cadrul unei conferinţe de presă. Spectacolul se va juca cu traducere în limba română din limba germană şi are o durată de aproximativ două ore.

Biletele au fost puse în vânzare la Agenţia Teatrală de pe bulevardul Nicolae Bălcescu şi online, pe bilete.sibfest.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite