EXERCIŢIU- Scandal şi focuri de armă, în centrul Sibiului(FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă au prezentat în faţa sibienilor în exerciţiu demonstrativ, cu ocazia împlinirii a 189 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române.

CITIŢI ŞI

Poliţia îşi prezintă tehnica din dotare în faţa Cercului Militar

S-au şicanat în trafic, după care s-au pus pe scandal. Scena a avut loc astăzi, pe Bulevardul Victoriei din Sibiu, sub privirile a zeci de trecători. La un moment dat, unul dintre şoferii implicaţi în conflict a scos din maşină o bâtă de baseball, iar replica celui de-al doilea a venit imediat: a încercat să îşi facă dreptate cu o armă, cu care a tras un foc, în aer.

image

Disputa dintre şoferii a fost însă rapid întreruptă de intervenţia poliţiştilor din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă. Din fericire însă, nu a fost vorba decât despre un exerciţiu demontrativ, organizat cu ocazia Zilei Poliţiei Române.

image

La Sibiu, momentul a fost marcat de reprezentanţii , Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu şi prin depuneri de jerbe şi coronae şi şedinţe festive. Mai mult, sibienii au fost invitaţi, cu mic, cu mare, să cunoască tehnica din dotarea Poliţiei, prezentată pe platoul din faţa Cercului Militar.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite