EXCLUSIV 20 de ani de închisoare pentru criminalul din Broscărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crimnalul care a şocat o ţară întreagă după ce anul trecut şi-a înjunghiat iubita cu 25 de lovituri de cuţit a primit 20 de ani de carceră. Pe lângă închisoare, instanţa l-a obligat pe Daniel Fliter să-i plătească fiului Cătălinei Popescu 80.000 de lei cu titlu de daune morale.

Citiţi şi:

Daniel Fliter e principalul suspect al crimei în care o sibiancă a fost înjunghiată cu 25 de lovituri de cuțit

O tânără din Sibiu a fost ucisă de iubit cu 25 de lovituri de cuţit (FOTOGALERIE)

În luna mai a anului trecut, o crimă înfiorătoare petrecută în cartierul sibian Broscărie şoca o ţară întreagă. O tânără de 25 de ani sfârşea în chinuri cumplite, după ce bărbatul cu care îşi împărţise pentru scurt timp viaţa a înjunghiat-o de nu mai puţin de 25 de ori. Ucigaşul a fugit apoi şi a fost prins după trei zile de căutări, iar instanţa a decis că îşi va petrece următorii 20 de ani după gratii. La mai bine de un an de la crima înfiorătoare, familia fetei s-a mutat din blocul groazei şi refuză să mai discute despre cele petrecute. Cunoscuţii îl descriu pe Fliter ca pe un tip extrem de tăcut, cu un trecut greu, şi spun că 20 de ani de închisoare înseamnă foarte puţin. Tot ei povestesc că băieţelul Cătălinei Popescu şi-a revenit extrem de greu după cele petrecute.

CITIŢI DESPRE DEZNODĂMÂNTUL CAZULUI CARE A ŞOCAT O ŢARĂ ÎNTREAGĂ ÎN SĂPTĂMÂNALUL ADS SIBIU PE CARE ÎL GĂSIŢI DE ASTĂZI LA CHIOŞCURI 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite