EXCLUSIV - Parcarea Sălii Transilvania ocupată abuziv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muncitorii care lucrează la turnurile pentru holdingul lui Ilie Carabulea parchează maşinile de servici şi cele personale pe spaţiul din faţa Sălii Transilvania fără acordul proprietarului. Consiliul Judeţean vrea să închidă spaţiul respectiv pentru ca accesul în faţa locaţiei să fie oprit.

CITIŢI ŞI:

Iohannis atacă managementul de la Sala Transilvania: "Sala nu este bine gospodărită"

EXCLUSIV - Sala Transilvania a devenit sala crâşmelor


Faptul că în România fiecare face ce vrea şi cum îl taie capul, nu ocoleşte câtuşi de puţin nici Sibiul. Sibienii care trec zilnic prin faţa Sălii Transilvania pot observa cu uşurinţă cum spaţiul pavat din faţa sălii s-a transformat de ceva vreme într-o parcare de maşini.

Majoritatea sunt cele ale angajaţilor de la CON-A şi chiar ale firmei care execută de zor lucrări la turnurile care alcătuiesc viitorul centru de afaceri patronat de către holdingul magnatului Ilie Carabulea. Toate bune şi frumoase, numai că Sala Transilvania, cea care deţine spaţiul respectiv nu a dat nicio aprobare pentru parcarea zecilor de maşini. „Le-am tot dat avertismente. Am mers şi le-am spus şi personal că este un abuz ceea ce fac ei. Degeaba... A doua zi toate maşinile au fost parcate tot pe domeniul nostru” a declarat Victor Cornea, directorul Sălii Transilvania.

image

Cei care îşi parchează maşinile la Sală, spun că nu există niciun semn care să le spună că nu au voie să parcheze acolo, deşi ei trebuie ca să urce pe trotuar ca să ajungă cu maşinile expuse zilnic mai ceva ca la o expoziţie auto. „Noi de unde să ştim că nu avem voie. Nu e nicio plăcuţă care să indice că e interzisă parcarea aici. Şi apăi unde să şi parcăm” a replicat un angajat la CON-A care era curios de ce facem fotografii la maşini.

CJ-ul ia poziţie
Conducerea Consiliului Judeţean Sibiu, instituţie care patroneaza Sala Transilvania spune că va cere ajutorul organelor abilitate pentru ca spaţiul să nu mai fie folosit pe post de parcare. Faptul că pavajul montat în anii trecuţi pentru a suporta un trafic pietonal, a început să se strice vizibil a produs îngrijorare şi mai mare. Reprezentanţii CJ-ului au mărturisit că în zilele următoare vor fi amplasate la sală mai multe indicatoare cu parcarea şi staţionarea interzisă. „Trebuie să luăm măsuri. Nu se poate aşa ceva. Cei din conducerea sălii şi consiliul de administraţie al sălii au primit dispoziţie să rezolve problema. O să fie mai mult ca sigur montaţi şi ceva piloni care să nu mai intre fiecare cum are chef acolo” a spus Ioan Banciu, vicepreşedinte al CJ Sibiu.

Modernizare la parcare

Parcarea oficială a Sălii Transilvania va fi modernizată complet în această vară. Aproape 130 de noi locuri de parcare vor fi amenajate în urma unei investiţii de 600.000 de lei făcută de Consiliul Judeţean Sibiu. Aici se va monta un gard protector în jurul spaţiului iar accesul în zonă se va realiza printr-un sistem automatizat de bariere.

image
image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite