EXCLUSIV: Sibieni terorizaţi din cauza unui coafor fără autorizaţie în Piaţa Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Salonul Revolution Cut nu are aviz de funcţionare, chiar dacă el este deschis de mai bine de un an şi jumătate. Locuitorii din imobilul din Piaţa Mare nr.12 s-au trezit daţi în judecată pentru că sunt „de rea credinţă”.

CITIŢI ŞI:

Auditul la drumul Sibiu – Agnita a fost suspendat

Anchetă la Consiliul Judeţean pentru auditul la drumul Sibiu – Agnita


Mai multe familii ce locuiesc într-un imobil aflat la o aruncătură de băţ de biroul primarului Klaus Iohannis , nu mai au linişte de mai bine de un an de zile, de când într-un apartament din clădirea poziţionată în Centrul Istoric, s-a înfiinţat salonul de coafură Revolution CUT. Oamenii se plâng că persoanele care se tot perindă pe la salon fac gălăgie, fumează şi consumă chiar şi băuturi alcoolice în curtea interioară. „De câte ori plecăm sau ne întoarcem acasă este o adevărată aventură. Vă spun sincer că eu şi soţul meu, dar şi vecinii trăim cu frica în sân şi ne vedem pusă în pericol chiar şi integritatea corporală” a povestit Hodorcaş Maria.

image

Cei şapte propietari de locuinţe în imobil nu au fost nici măcar consulataţi de către cei care deţin Studio Revoluţion Cut. „Nu au niciun acord de funcţionare şi pe noi nici măcar verbal nu ne-a întrebat cei care deţin acest salon, dacă suntem de acord să se facă aşa ceva la noi în imobil” a povestit şi Hodorcaş Gheorghe. Oamenii se plâng că comportamentul este unul dea dreptul sfidător şi că persoanele care se perindă aproape zilnic în curtea imobilului le vorbesc urât şi îi „premiază” cu ameninţări dacă îndrăznesc să le ceară să nu mai facă mizerie sau să vorbească mai încet. „Ce program de linişte domnule. Nu există aşa ceva. Dacă scapi cu o înjurătură e bine” a mai povestit Maria Hodorcaş.

image

Cum nu era îndeajuns, pentru că stă zid în zid cu salonul cu pricina, familia Hodorcaş nu poate să doarmă decât eventual târziu în noapte. „Au montat aparatele din salon exact pe peretele comun cu dormitorul nostru. Ne punem dopuri cu vată în urechi ca să ne odihnim” a mai mărturisit locatara.

Fără autorizaţie de funcţionare
Pentru că nu şi-au dat acordul ca acest salon să funcţioneze la ei în imobil, toţi locatarii s-au trezit de curând daţi în judecată de către asociaţii Munteanu Alina şi Mira Andrei, cei care deţin în acte salonul prin SC Weekend Ha SRL.

image

„Au spus că suntem de rea credinţă şi nu le dăm acordul. Păi dacă nici măcar nu au venit să ne solicite acest lucru, ce acord să le dăm” au spus oamenii. Proprietarii salonului au fost căutaţi de mai multe ori pentru a îşi exprima poziţia oficială, dar aceştia au evitat să poarte o discuţie cu reporterul Adevărul de Seară.

CITEŞTE CE SANCŢIUNI A DAT PRIMĂRIA ŞI CE VA URMA ÎN ACEST CAZ, AZI ÎN

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite