Duru anunţă că Voința Sibiu are mari șanse să promoveze în liga 1!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Speranţele cluburilor FC Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor Oradea de a evolua în Liga 1 sezonul viitor au fost risipite încă o dată de Viorel Duru, directorul administraţiei de licenţiere a FRF. După ce a contestat licenţierea celor trei cluburi la Comisia de Apel şi a avut câştig de cauză, Viorel Duru a făcut luni seară o declaraţie prin care reduce aproape de zero şansele ca măcar una dintre aceste echipe să evolueze

CITIȚI ȘI:

Voinţa Sibiu în prag de desfiinţare după ratarea promovării în liga 1

Galeria Voinţei Sibiu despre ratarea promovării: "clasarea în primele 4 locuri este mai mult decât onorabilă!"

Voinţa mai primeşte un sezon stadionul Municipal

"În şedinţa Comitetului Executiv din 20 iunie se va decide care va fi a 18-a echipă din Liga I. Regulamentul spune că va promova echipa cel mai bine clasată din liga secundă, care îndeplineşte condiţiile de licenţiere", a spus luni seara pe Transilvania Channel, Viorel Duru.

Dacă declaraţia lui Duru va fi confirmată prin hotărârea Comitetului Executiv, atunci numele echipei care va ocupa locul vacant din Liga 1 se va alege între Voinţa Sibiu şi Delta Tulcea. Voinţa Sibiu a primit deja licenţă, iar Delta Tulcea aşteaptă răspunsul comisiilor de licenţiere la dosarul său, conform prosport.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite