Galeria Voinţei Sibiu despre ratarea promovării: "clasarea în primele 4 locuri este mai mult decât onorabilă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii echipei de fotbal Voinţa Sibiu nu sunt supăraţi pentru ratarea promovării în Liga I şi rămân alături de echipă.

CITEŞTE ŞI:

Voinţa mai primeşte un sezon stadionul Municipal

Peluza Sud Sibiu a transmis astăzi un comunicat de presă prin care cheamă cât mai mulţi sibieni sâmbătă, la stadion, la întâlnirea cu ACU Arad.

"În urma ultimelor zvonuri şi evenimente apărute în jurul echipei pe care o iubim, ne reconfirmăm sprijinul necondiţionat pentru VOINŢA SIBIU.

Dorim pe această cale să amintim tuturor sibienilor, că după multi ani de secetă în fotbalul din oraşul de pe malul Cibinului, VOINŢA ne-a readus placerea de a merge pe stadion.

Nu trebuie să uitam că obiectivul echipei a fost indeplinit, clasarea în primele 4 locuri fiind mai mult decât onorabilă pentru o echipa nou-promovată.

Mulţumim domnului Alex Pelici şi jucătorilor pentru onoarea adusă Sibiului şi speram ca sezonul viitor îi va regasi tot sub steagul alb-verde. Vă asteptăm în număr cât mai mare la ultimul meci din campionat, împotriva echipei ACU Arad!", se arată în comunicatul de presă transmis de Peluza Sud.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite