„Două cuvinte” miercuri seară cu Taxi în Vintage Pub

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Taxi
Arhiva Taxi

Trupa vine la Sibiu pentru un concert extraordinar în Vintage Pub, iar trupa profită totodată de această ocazie ca să îşi facă promovarea noului album intitulat „Două cuvinte”.

CITIŢI ŞI:

Anul 2011 aduce multe nunţi în Sibiu (GALERIE FOTO)

VIDEO - Direcţia 5 aclamată la scenă deschisă la Sibiu (GALERIE FOTO)

Clipul piesei ce poartă numele ultimei producţii Taxi, face deja înconjurul României pe internet.

În primele ore de la lansare, clipul adunase deja peste un milion de vizualizări pe youtube iar până în acest moment a sărit bine de cifra de 2.5 milioane de vizualizări. În clip apar nu mai puţin de 26 de bărbaţi celebri ai României. De la Dan Bittman la Robert Turcescu, de la Cheloo de la Paraziţii la vedeta TV Cabral, cu toţii şi-au dat mâna pentru a fi vedetele unui clip inedit pentru peisajul muzical românesc.

„Pe scena din Vintage Pub, veţi avea ocazia să vedeţi cu ochii voştri dacă îi este sau nu greu solistului Dan Teodorescu să rostească cele două cuvinte: te iubesc.” spune Gabi Ritivoiu, organizator al evenimentului de la Sibiu.

Concertul trupei Taxi începe la ora 21.00,  iar preţul unui bilet este de 35 de lei. Biletele pot fi cumpărate de la Supporter Sports Pub & Grill, pe bulevardul Victoriei sau în fiecare seară, în Vintage Pub precum şi la intrare, în ziua concertului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite