Anul 2011 aduce multe nunţi în Sibiu (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecând după numărul foarte mare de vizitatori ai Târgului de Nunţi, aflat în desfăşurare în această perioadă la Casa Armatei, se pare că sibienii vor avea un an plin de nunţi şi petreceri.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA O GALERIE FOTO DE LA TÂRGUL DE NUNŢI DIN SIBIU

CITEŞTE ŞI:

Totul pentru nunta ta, la Casa Armatei din Sibiu

Zeci de expozanţi din diferite oraşe participă la primul Târgul de Nunţi, din acest an. Rochii de mireasă şi de seară, costume de mire, bijuterii şi multe alte accesorii indispensabile organizării unei nunţi perfecte vor fi puse la dispoziţia celor care trec pragul Târgului, până duminică.

„În afară de faptul că vor găsi într-un singur loc cei mai buni ofertanţi, vizitatorii vor vedea tendinţele şi noutăţile de pe piaţă.Târgul de Nunţi vine în sprijinul celor care se pregătesc pentru cel mai importnat eveniment din viaţă, prin reunirea, într-un singur loc, a tuturor serviciilor pentru nuntă. Este mult mai uşor ca tinerii să îşi aleagă o rochie sau diferiţi furnizori de servicii dintr-un singur loc, decât să colinde întreg oraşul, pentru a găsi cea mai bună ofertă“, a spus Neluţu Dragotă, organizatorul Târgului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite