Doar doi angajaţi CJ Sibiu vor fi disponibilizaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean a scăpat de calvarul disponibilizărilor, după ce Guvernul a decis că angajaţii de la Complexul Naţional Muzeal Astra, să fie scoşi de sub incidenţa legii disponibilizărilor.

CITIŢI ŞI:

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu a refuzat să preia Revista Transilvania

Aproape 20 de muzeografi disponibilizaţi de la Astra

În aceste condiţii pentru a ajunge la numărul maxim de angajaţi, permis de lege, vor fi diponibilizate două persoane de la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Populaţiei. Decizia va fi ratificată în şedinţa extraordinară de joi dimineaţă. Tot joi CJ-ul va prelua în administrare Revista Transilvania, după ce ULBS a refuzat-o.

De fapt, universitatea din Sibiu şi-a dat acordul pentru a prelua revista însă cu un număr redus de angajaţi, respectiv patru.  "Având în vedere neperfectarea preluării Centrului Cultural Interetnic Transilvania de către Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu datorită dezacordului cu privire la condiţiile de preluare a personalului Centrului, respectiv din totalul de şase posturi şi jumătate existente , Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu şi-a exprimat acordul de a prelua doar patru posturi", se arată în raportul de specialitate al CJ Sibiu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite