De luni se distribuie ajutoarele UE la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Distribuirea ajutoarelor în alimente din partea Uniunii Europene către beneficiarii din municipiul Sibiu va începe de luni, 11 octombrie, cu primele două tipuri de alimente: făină şi biscuiţi.

CITIŢI ŞI:

Peste 13.000 de sibieni primesc ajutoare pentru persoanele defavorizate de la UE

Medieşenii s-au înghesuit la alimentele de la UE

Şomerii care beneficiază de indemnizaţie, pensionarii care au venituri mai mici de 400 de lei pe lună şi persoanele cu handicap grav şi accentuat sunt invitate să vină să ridice aceste alimente de la sediul magazinului Bricomat din Sibiu, Şoseaua Alba Iulia, nr. 112.

Beneficiarii vor putea ridica aceste ajutoare de luni până vineri între orele 9 şi 15, fiecare dintre aceştia urmând să ridice 14 kg de făină şi 1,4 kg de biscuiţi. Persoanele beneficiare de ajutor social nu vor ridica aceste produse de la magazinul Bricomat, ci de la sediul Cantinei Municipiului, la o dată ce va fi ulterior comunicată.

Pe bază de carte de identitate
Beneficiarul trebuie să prezinte cartea de identitate pentru a putea ridica alimentele. În cazul persoanelor care nu se pot deplasa sau al minorilor, persoana care se prezintă în vederea ridicării produselor alimentare va prezenta în original cartea de identitate sau certificatul de naştere al minorului/beneficiarului şi cartea proprie de identitate.

Liniile de transport care fac legătura dintre oraş şi zona de distribuire a alimentelor sunt: autobuzele 111, 113, 114, 115, 117 şi 118. Programul de distribuire pentru celelalte patru tipuri de alimente va fi comunicat populaţiei ulterior, pe măsură ce se primesc respectivele cantităţi.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite