De două ori mai mulţi oameni mor pe drumurile sibiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul accidentelor grave şi al deceselor aproape că s-a dublat anul acesta în comparaţie cu aceaşi perioadă a anului trecut.

CITEŞTE ŞI:

Fiul fostului procuror de la Tribunalul Sibiu, implicat într-un accident (FOTO)

Coincidenţă nefericită pe DN 7 Deva – Sibiu: două accidente grave în acelaşi oraş

În primele trei luni ale acestui an pe drumurile din judeţul Sibiu s-au produs un număr de 13 accidente grave soldate cu patru morţi şi 14 răniţi grav. “Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut înregistrăm creşteri ale numărului de accidente cât şi a consecinţelor acestora”, explică Tiberiu Iulian Ivancea, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu, într-un raport prezentat Instituţiei Prefectului.

Numărul accidentelor grave a crescut şapte, în vreme ce numărul persoanelor decedate a crescut cu una faţă de anul trecut. Şi numărul răniţilor în urma accidentelor a crescut cu trei persoane faţă de aceaşi perioadă a anului trecut. Aproape de fiecare dată cauzele care au dus la apariţia accidentelor ţin de viteza excesivă. În ciuda acestor fapte, poliţiştii sibieni sunt de părere că situaţia este ţinută sub control şi că încă nu avem motiv de alarmare.

“Deşi înregistrăm o creştere a numărului de accidente nu putem spune că judeţul Sibiu este unul de risc”, spune şi Lucian Tarnu, inspector-şef adjunct al IPJ Sibiu. Dacă ţineţi la viaţa dumneavoastră ciculaţi cu mare atenţie pe DN1, atât în direcţia către judeţul Alba-Iulia, porţiune de drum pe care o persoană a murit în acest an şi alte cinci persoane au fost rănite grav, cât şi pe tronsonul de drum către Braşov. Pe acest drum trei persoane au murit şi alte patru au fost rănite grav anul acesta.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite