Coincidenţă nefericită pe DN 7 Deva – Sibiu: două accidente grave în acelaşi oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentele grave de circulaţie s-au produs în această dimineaţă, la Orăştie, în decursul câtorva zeci de minute. În ambele coliziuni au fost implicate câte un autotractor şi autoturisme, iar din pricina şoferilor neatenţi patru persoane au fost rănite.

CITIȚI ȘI:

Un tânăr de 20 de ani s-a spânzurat din prea multă iubire. Fosta prietenă e şocată!

Fosta prietenă a tânărului de 20 de ani spânzurat din dragoste este în stare de şoc

Patru persoane au fost rănite după ce autoturismele cu care circulau au fost izbite de maşinile unor şoferi neatenţi.Ambele coliziuni s-au petrecut în zona Orăştiei, pe DN7.

„Conducătorul unei Dacia Sandero, în vârstă de 31 de ani, a fost transportat în stare gravă la spital, după ce maşina condusă de acesta, pe drumul naţional 7, a fost lovită de un autotren al cărui şofer nu a păstrat distanţa corespunzătoare în spate, iar în cel de-al doilea accident, trei pasageri ai unui Opel au fost răniţi, după ce au fost proiectaţi într-un şanţ de colectare a apelor pluviale, în urma impactului cu un alt autovehicul”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Şoferii responsabili de producerea accidentelor de pe DN 7, respectiv un cetăţean polonez aflat la volanul unui autotractor şi un tânăr de 26 de ani, aflat la conducerea unei autoutilitare, care se angajase într-o depăşire neregulamentară, au fost puşi sub urmărire penală. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite