DN 1 Sibiu – Sălişte reconfigurat complet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secţia sibiană a Drumurilor Naţionale, în colaborare cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu, au finalizat zilele trecute reconfigurarea aproape completă a tronsonului de drum cuprins între localităţile Cristian şi Sălişte, parte din Drumul Naţional 1.

CITEŞTE ŞI:

UPDATE/Accident cu doi răniţi, la Porumbacu de Jos

Măsurile au fost luate pentru a reduce numărul accidentelor petrecute pe acest tronson de drum în ultimii ani, şi vine la scurt timp după ce şi secţiunea dintre Sibiu şi Cristian fusese reconfigurată.

Concret, pe această porţiune a fost refăcut de la zero marcajul rutier, renunţându-se la cele patru benzi de până acum, respectiv două de circulaţie şi două de urgenţă de 2,5 metri, drumul având acum doar trei benzi: două pe un sens şi una pe celălalt sens de mers. În plus, în sectoarele periculoase cum este panta de la Cristian, sensurile de circulaţie au fost despărţite prin marcaje rutiere clare. În fine, intersecţia din dreptul localităţii Sălişte a fost reconfigurată total. „Aici am vrut să facem un sens giratoriu dar nu s-a putut din lipsă de spaţiu”, explică prefectul Horaţiu Răcuciu.

Reprezentanţii poliţiei spun că în ultima vreme numărul accidentelor în zonă este în scădere.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite