UPDATE/Accident cu doi răniţi, la Porumbacu de Jos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Două femei, una de 21 şi cealaltă de 80 de ani, au fost transportate la spitalul din Sibiu. 

Citiţi şi:

DN1 este blocat din cauza unui accident cu 5 răniţi şi un microbuz şcolar implicat

Doi dintre răniţii din accidentul de la Aţel sunt în comă

Potrivit primelor informaţii oferite de Inspectoratul Judeţean de Poliţie, în evenimentul rutier care a avut loc cu puţin timp în urmă pe drumul naţional 1, pe raza localităţii Porumbacu de Jos, au fost implicate un autoturism şi un microbuz, ambele ajungând în urma impactului în afara şoselei. 

Două femei au fost rănite în accident. Ambele sunt conştiente şi vor ajunge în cel mai scurt timp la Spitalul Judeţean Sibiu. 

UPDATE: Potrivit inspectorului Bogdan Maxim, şeful Biroului Drumuri Naţionale din cadrul Serviciului Rutier Sibiu, microbuzul se afla pe axul drumului şi avea intenţia de a vira stînga, pe un drum secundar, atunci cînd a fost izbit de un BMW care venea din sens opus şi care afla în depăşire. 

În urma impactului, la spital au ajuns două femei, respectiv o tînără de 21 de ani, aflată pe scaunul din dreapta şoferului, şi o femeie de 80 de ani, care stătea pe bancheta din spate. Tânăra are o fractură de piramidă nazală, iar femeia de 80 de ani, care este bunica şoferului, a scăpat cu cîteva zgârieturi. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pesibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite