Curăţenia de primăvară a demarat oficial la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea începe oficial curăţenia de primăvară în Sibiu, prin intermediul firmei de salubritate care asigură serviciile de curăţenie în oraş, SC Schuster & Co Ecologic SA.

CITIŢI ŞI:

Prioritatea se schimbă în două intersecţii importante de pe Dima şi Argeşului

Mediaşul a dat startul curăţeniei de primăvară

Pentru că la ieşirea din anotimpul rece pe unele străzi s-au acumulat în rigole resturi vegetale şi praf, împiedicând astfel surgerea normală a apelor pluviale, echipele firmei de salubritate vor curăţa în următoarea perioadă rigolele de pe străzile Alba Iulia, Şaguna, Bâlea, Oberth, Constituţiei, Rusciorului, Moldovei, Coandă, Calea Guşteriţei, Maramureşului, Cristianului, Oştirii, Podul Gării, Podul Gara Mică şi bulevardele Milea şi Coposu. Apoi, pe străzile mai largi, firma de salubritate urmează să cureţe carosabilul prin măturare mecanică. În cazul străzilor asfaltate mai înguste sau care au un volum mai mare de trafic, măturatul se va efectua manual.

Igienizări în tot oraşul
Cei de la Schuster vor igienza zona Gării, zona din spatele blocului 103 situat pe strada Lungă şi în jurul şcolii numărul 18, zona Calea Şurii Mari, pasajele de trecere din Piaţa Mică, de pe strada Mitropoliei şi de pe strada General  Magheru. SC DPC SA contribuie la această acţiune şi va igieniza zona de la ieşirea către Agnita, va curăţa şi verifica semnele de circulaţie.

Echipele acestei societăţi vor asigura vopsirea liselor de la intrările în municipiul Sibiu şi vor curăţa şi vopsi viaductul din Ştefan cel Mare şi cel de pe Calea Şurii Mari. „Încurajăm cetăţenii să participe şi ei la acest demers” a declarat Mirela Gligore, purtător de cuvânt la primăria Sibiu.

Cei de la Apă Canal s-au implicat şi ei în această acţiune şi urmează să igienizeze zona de mal a râului Cibin şi Calea Şurii Mici.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite