Mediaşul a dat startul curăţeniei de primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până în 15 aprilie, reprezentanţii Primăriei Mediaş, împreună cu operatorii de salubrizare şi de apă-canal vor desfăşura acţiuni de toaletare a pomilor şi a gardului viu de pe domeniul public, curăţare a nisipului de pe marginile drumurilor (material antiderapant folosit în perioada de deszăpezire), igienizarea străzilor şi curăţarea gurilor de canal.

CITIŢI ŞI

10 sesizări de falşi deratizatori şi coşari în judeţul Sibiu

„Municipalitatea a demarat ample acţiuni de igienizare pentru a ne pregăti de întâmpinarea sărbătorilor pascale având un oraş curat. Ne dorim ca şi cetăţenii să fie extrem de receptivi la această campanie, şi chiar dacă nu pot participa efectiv la acţiunile de ecologizare, cel puţin să păstreze curăţenia“, a declarat viceprimarul Floarea Taropa.

Acţiunile de curăţare au început săptămâna aceasta şi vor continua şi luna viitoare.  „În ceea ce priveşte curăţarea zonelor verzi din jurul blocurilor, administratorii trebuie să ia legătura cu Serviciul Public de Ecologizare pentru ridicarea deşeurilor vegetale. Începând cu data de 15 aprilie se vor organiza acţiuni de ecologizare, unde vom implica elevii de la unităţile de învăţământ medieşene“, a adeclarat directorul S.C. Eco – Sal. S.A, Iosif Balog.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite