Cupă şi medalii pe Municipalul sibian pentru promovarea Voinţei în liga 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSU Voinţa Sibiu încheie vineri după-amiază cel mai bun campionat din istorie şi aşteaptă cât mai mulţi sibieni alături de echipă la ceremonia de promovare în Liag a II-a. Primarul vine şi el la stadion.

CITIŢI ŞI:

După 5 ani, CSU Voinţa Sibiu readuce Sibiul în Liga a II-a la fotbal

Voinţa Sibiu primeşte stadionul Municipal, pentru liga 2

„În trei ani CSU Voinţa va fi în în liga I“

Conducerea Clubului de fotbal Voinţa Sibiu a pregătit o ceremonie specială pentru această după-amiază şi aşteaptă cât mai mulţi sibieni să le fie alături. Astăzi, de la ora 17.00, CSU Voinţa Sibiu întâlneşte echipa Bihorul Beiuş, în ultima etapă a campionatului. Acest meci nu mai contează decât pentru palmares şi pentru bihoreni, clubul sibian fiind deja promovat matematic în Liga a II-a a campionatului românesc. Pentru a sărbători momentul cum se cuvine, conducerea clubului va acorda jucătorilor medalii şi premii ţine să mulţumească oficial mii lor de suporteri care le-au făst alături în meciurile grele din ultimele luni. „Sunt din ce în ce mai plăcut surprins când văd că publicul este doritor de fotbal şi ne susţine în număr cât mai mare. Le mulţumim şi îi aşteptăm la stadion alături de Voinţa. În aşteptăm şi la ultimul meci din Liga a III-a pentru că am pregătit o ceremonie de premiere şi câteva surprize pentru toată lumea”, a declarat preşedintele clubului, Ioan Hămbăşan.
 
Sprijin de la Primărie

Pe lângă faptul că a confirmat că vineri după amiază, imediat după meciul cu Beiuş, va fi în tribună la festivitate, primarul Sibiului a anunţat că municipalitatea se gândeşte să sprijine cât mai serios echipa. "Vom ajuta clubul la rezolvarea unor plrobleme de la stadion şi vom căuta modalitatea să sprijinim şi mai mult echipa pentru că am văzut că fac treabă serioasă" a punctat Klaus Iohannis.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite