După 5 ani, CSU Voinţa Sibiu readuce Sibiul în Liga a II-a la fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSU Voinţa Sibiu câştigă seria 6 şi promovează în Liga a II-a.

CITEŞTE ŞI:

Voinţa Sibiu primeşte stadionul Municipal, pentru liga 2

„În trei ani CSU Voinţa va fi în în liga I“

Victoria cu 1 la 2 reuşită la Bistriţa, în faţa formaţiei Gloria Bistriţa II le-a asiguat matematic sibienilor de la Voinţa calificarea în Liga a II-a la fotbal.

"Sibiul va juca în Liga a-II -a datorită victoriei de la Gloria Bistriţa II. Vă mulţumim că aţi fost mereu alături de noi şi sperăm ca şi în continuare să ne sustineţi şi să fiţi alături de noi şi la rău , dar şi la bine. Felicitări conducerii , antrenorilor şi jucatorilor pentru această frumoasă realizare", au anuţat reprezentanţii clubului sibian pe site-ul oficial.

Între Voinţa, clasată pe locul I în clasament, şi principala urmăritoare, Câmpia Turzii, sunt patru puncte cu o singură etapă rămasă de disputat.

Primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis a declarat că dacă cei de la echipa de fotbal, Voinţa Sibiu, vor reuşi să promoveze în eşalonul secund există şanse foarte mari, ca administraţia locală să sprijine şi cu bani această grupare, în liga 2. "Nu este exclus să acordăm bani prin agenda sportivă pentru Voinţa. Am spus că dacă este performanţă, primăria va o va sprijini" spus edilul oraşului.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite