Cum se documentează jurnaliştii când scriu un articol?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facultatea de Junalistică a Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu, găzduieşte luni, 31 ianuarie, lansarea cărţii "Documentarea în jurnalism", coordonată de profesorul Ilie Rad de la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj Napoca.

CITEŞTE ŞI:

A apărut cel de-al doilea număr al revistei Antropomedia

Volumul va fi prezentat de către Decanul Facultăţii de Jurnalistică, prof. univ. dr. Ion Dur, alături de coordonatorul volumului de lucrări şi de Bogdan Hrib, directorul Editurii Tritonic, la care a apărut cartea.

Potrivit site-ului Editurii Tritonic, cartea aceasta – prima din Romania, dedicată problemei complexe a documentării în jurnalism reuneşte 24 de texte semnate de nume importante ale culturii şi jurnalismului din România şi nu numai. Ea se deschide cu trei conferinţe de excepţie, susţinute de Lucia Hossu-Longin (TVR Bucureşti), Renate Nimtz-Koester (Der Spiegel, Germania) şi Peter Gross (University of Tennessee, SUA).

Prin conţinutul textelor publicate (asociate cu 11 desene şi fotografii), volumul de faţă se adresează nu numai studenţilor la jurnalism, ci tuturor jurnaliştilor interesaţi de atingerea celei mai înalte performanţe în meseria pe care o practică.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite