Cum să-ţi faci o afacere pe internet?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibiul găzduieşte săptămâna viitoare, în data de 4 iunie, „Sibiu How to Web Community Event 2011”, cel mai important eveniment dedicat comunităţii sibiene pasionate de online şi antreprenoriat web.

CITEŞTE ŞI:

Cătălin Bortă: Omul cu laptop-ul

Tema centrală a evenimentului va fi despre comunităţi şi importanţa acestora în antreprenoriat. Evenimentul va concentrat într-o jumătate de zi şi va include opt prezentări ale unor nume recunoscute în online-ul românesc drept modele demne de urmat şi poveşti de succes.

“Acest eveniment este un beneficiu şi o oportunitate imensă pentru comunitatea web şi IT din Sibiu şi din zonă” spune Lucian Todea, organizator. Temele de discuţie se vor axa pe subiecte de interes pentru antreprenorii din zona tehnologiei web, cum ar fi: comunitatea web locală, design şi creativitate, reţele sociale şi social media, începuturile unei afaceri, finanţarea acesteia. Sibiu How to Web Community face parte dintr-o serie de evenimente regionale organizate în Sibiu, Cluj-Napoca, Belgrad şi Bucureşti.

Intrarea se face pe bază de bilet, care costă 25 de euro, şi se poate achiziţiona online de pe sibiu.how-to-web.net sau de la sediul organizatorilor, din strada Costache Negri, nr. 9.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite