Crispus din Sibiu, primii concurenţi la preselecţia "Românii au talent"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Maghiar a fost aproape plin la primul show din cadrul preselecţiei regionale pentru showul care a făcut celebri anonimi din toată lumea.

CITEŞTE ŞI:

Concerte electrizante, lupte cavalereşti şi spectacole pirotehnice, în centrul Sibiului

Ce vedem astăzi la Festivalul Medieval din Sibiu

Primii 20 de ardeleni selectaţi pentru showul care a făcut celebri anonimi din toată lumea şi-au etalat azi talentele în faţa juriului format din cântăreaţa clujeană Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu.

„Parcă totuşi atmosfera e cam rece aici. Nu vreau să vă gâdil orgoliul de ardeleni, dar la Timişoara parcă a fost altceva”, le-a spus spectatorilor unul din oamenii din producţie. Atmosfera s-a încins imediat în Teatrul Maghiar cu „Macarena”, „Dansul Pinguinului” şi „Meniaito” iniţiate de corpul de balet condus de Edi Stancu, la care au participat majoritatea celor prezenţi. După o probă „asurzitoare” a butonului „X”, prin apăsarea căruia se elimină participanţii netalentaţi, pe scenă şi-au făcut apariţia primii concurenţii, trupa Crispus din Sibiu. Cei cinci tineri au prezentat un show spectaculos cu torţe, acompaniaţi de o trupă live.

Andra spune „da”, Petre „ba”

După primul minut al reprezentaţiei în sală s-a auzit şi primul dezacord venit din partea juratului Mihai Petre. „Numărul vostru mi s-a părut destul de periculos. Nu ştiu dacă am fost prea încântat de numărul vostru”, le-a spus la final Mihai Petre. De altfel, juriul showului respectă tiparul celui din Marea Britanie. Mihai Peste este „nemulţumitul” juriului, Andra este cea care le dă şi celor mai puţini talentaţi o şansă, iar Andi Moiescu joacă rolul „obiectivului”. La Teatrul Maghiar de Stat vor mai avea loc alte trei showuri. Unul în această seară de la ora 19.00, iar celelalte două vor fi puse în scenă mâine, de la orele 12.00 şi 19.00. Intrarea este liberă.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite