Găman şi Bărboianu, suspendaţi etapa viitoare cu Gaz Metan Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă accidentările lui Prepeliţă şi Gargorov, Victor Piţurcă s-a trezit după meciul cu Bistriţa, pierdut cu 2-1, şi cu alte probleme de lot. Nici Gazul nu scapă de problemele de lot, meciul cu CFR Cluj de etapa acesta lăsând urme adânci în lot.

CITEŞTE ŞI:

CFR Cluj aliniază cel mai bun 11 în partida cu Gaz Metan Mediaş

Radu Zaharia: "Victoria împotriva Stelei ne obligă"

Pustai: "Suntem o echipă mică şi muncitoare. Trebuie să prestăm un joc bun la Cluj"

Universitatea Craiova nu-i va putea folosi etapa viitoare, la Mediaş, pe fundaşii Bărboianu şi Găman. Ambii au fost avertizaţi aseară cu al patrulea cartonaş galben şi vor sta o etapă.

Nu se poate, noi atacăm, iar ei dau golurile. Păcat, asta e, vom vedea de la iarnă ce va fi, ce va face nea Piţi. Se pare că avem probleme, să vedem cine rămâne, cine pleacă. Să facă o echipă bună, acest oraş merită o echipă bună.

Normal că ne-a afectat a treia înfrângere pe teren propriu. Jucăm mai bine în deplasare, după cum am arătat până acum. Să vedem ce vom face etapa viitoare, la Mediaş.

Sperăm să nu mai pierdem. Dacă batem Steaua nu ne spălăm păcatele definitiv, dar ar fi bine să învingem“, a spus Valerică Găman, la GSP TV.

Gaz Metan Mediaş primeşte acasă vizita Craiovei etapa viitoare, luni, 29 noiembrie, de la ora 19.00. Meciul este transmis în direct de DigiSport.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite