CFR Cluj aliniază cel mai bun 11 în partida cu Gaz Metan Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR are şase fotbalişti în pericol să rateze derby-ul de etapa viitoare, cu Steaua, din cauza cartonaşelor galbene. Totuşi, Sorin Cîrţu nu-şi va lua măsuri de precauţie pentru meciul cu „roş-albaştri“

CITEŞTE ŞI:

Pustai: "Suntem o echipă mică şi muncitoare. Trebuie să prestăm un joc bun la Cluj"

Radu Zaharia: "Victoria împotriva Stelei ne obligă"

Deşi întâlnirea din Ghencea este extrem de importantă pentru clujeni, datorită faptului că vor întâlni una dintre contracandidatele la titlu, Sorin Cîrţu nu-i va menaja pe niciunul dintre cei şase jucători aflaţi în pericol de suspendare pentru partida cu trupa lui Lăcătuş.

Dică, Peralta, Costa, Culio, Tony şi Bud au câte trei cartonaşe galbene şi în cazul în care vor fi „îngălbeniţi“ diseară cu Gaz Metan, ratează meciul cu Steaua. Totuşi, Cîrţu nu va menaja pe nimeni, din cauza valorii adversarului, care a învins Steaua la ea acasă în ultima etapă şi se află pe un loc de cupă europeană.

„Trebuie să jucăm ca la Bistriţa“

CFR nu poate risca un pas greşit în meciul cu trupa foarte bine pregătită de Cristian Pustai, motiv pentru care doar Tony va fi menajat, în dauna lui Panin, iar Bud oricum va fi rezervă.

„Victoria de la Bistriţa, nelegată cu alte trei puncte din meciul cu Mediaş ne-ar opri din parcursul bun. Trebuie să jucăm de maniera jocului de la Bistriţa şi nu ne interesează prea mult că Mediaşul a câştigat cu Steaua. Eric e un fotbalist valoros, dar niciun jucător nu este de neînlocuit, echipa te duce spre victorie. Există o problemă cu cei care au galbene, dar nu vom menaja pe nimeni, meciul e important pentru noi“, a spus ieri antrenorul secund Alin Minteuan. Meciul dintre CFR şi Gaz Metan Mediaş va începe la ora 18.45 şi va fi transmis de Digi Sport şi livetext de adevarul.ro

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite