Costume din hârtie şi plastic, expuse la Brukenthal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sub denumirea de „Costumul, de la Baroc la Neo-Gotic“, costume şi rochii realizate din material reciclabile vor fi prezentate publicului sibian, la Muzeul Naţional Brukenthal.

CITIŢI ŞI:

100 de înscrişi la Astra Film Festival 2011

Carton, hârtie, materiale textile reciclate, sârmă şi pungi de plastic.  Acesta sunt „ingredientele“ foosite la realizarea expoziţiei, „Costumul, de la Baroc la Neo-Gotic“.

Lucrările au fost realizate de elevii clasei a X-a B, Secţia Grafică a Liceului de Artă din Sibiu, pornind de la o documentaţie realizată de studenţii masteranzi ai Facultăţii de Istorie şi Patrimoniu „Nicolae Lupu”, a Universităţii „Lucian Blaga”

„Expoziţia este deschisă în luna februarie – sezonul carnavalurilor, vizitatorul fiind invitat să trăiască experienţa privitorului în oglinzile trecutului şi să o aducă în vremurile prezente prin intermediul influenţelor pe care Barocul le exercită asupra costumelor zilelor noastre“, spune Dana Hrib, muzeograf la Brukenthal.

Lucrările vor putea fi admirate în Sala de Expoziţii Temporare a Palatului Brukenthal, între 17 februarie şi 13 aprilie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite