Copșa Mică participă cu mic cu mare la „Let’s do it Romania!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Oraşul Copşa Mică s-a înscris şi anul acesta în cadrul proiectului „Let’s do it Romania!”. Astfel, sâmbătă 24 septembrie 2011, ora 10.00 copșenenii promit că se vor aduna cu mic cu mare şi vor fi voluntari ai oraşului pentru o zi, în campania de curăţare a deşeurilor de tot felul.

CITIȚI ȘI:

CibinFEST a amenajat un parc de distracţii de 17.000 metri pătraţi la Sibiu

O sibiancă reprezintă România la Miss Motors Internaţional 2011 FOTO

Joi a avut loc la sediul Primăriei oraşului Copşa Mică o şedinţă de lucru a directorilor unităţilor de învăţământ cu cei din administrația locală şi alţi responsabili din cadrul instituţiei, la care s-au stabilit punctele de întâlnire, modul de desfăşurare şi logistica acţiunii de sâmbătă. Şi anul acesta voluntarii înscrişi până în acest moment în campanie sunt copiii şi elevii unităţilor de învăţământ copşene, membrii Grupului de Dezbateri Publice, Pompierii Voluntari Copşa Mică.

Listele de înscriere rămân deschise până în vineri inclusiv la sediul Primăriei şi sâmbătă în cele trei puncte de întâlnire:
Scoala cu clasele I-VIII Copşa Mica, nr.3
Căminul Cultural din Copşa Sat
Parcul din Cartierul Târnăvioara
Voluntarii urmează să se prezinte în unul din cele trei puncte de întâlnire, unde vor primi mănuşi, saci (pentru plastic, hârtie şi deşeuri vegetale) şi vor fi repartizaţi pe zone de acţiune.

”Partenerul Primăriei Copşa Mică în această campanie de curăţenie este, ca de obicei, SC Eco-Sal SA Mediaş, care pune la dispoziţia voluntarilor saci pentru colectare selectivă, mănuşi şi se va ocupa la sfârşitul acţiunii de colectarea şi transportul sacilor plini”, spune primarul Tudor Mihalache.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite