CibinFEST a amenajat un parc de distracţii de 17.000 metri pătraţi la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima ediţie a CibinFEST va avea loc la Sibiu, în perioada 23 septembrie – 2 octombrie, în FunPark. Organizatorii anunţă concerte, un festival al berii şi multă distracţie la spaţiul special amenajat în apropiere de Baza Sportivă Pompierul şi Stadionul Voinţa.

CITIŢI ŞI:

O sibiancă reprezintă România la Miss Motors Internaţional 2011 FOTO

Târgul de bucate tradiţionale “Branduri transilvănene”, în premieră la Sibiu

Leprous şi Amorphis vin să concerteze în noiembrie la Sibiu

Festivalul este inspirat din tradiţii vechi şi organizat după standarde noi. Este vorba despre un parc de distracţii dotat cu atracţii mecanice extreme pentru cei curajoşi, dar şi cu unele mai moderate sau clasice, chiar şi pentru copii. “O parte importantă a festivalului este parcul de distracţii care va cuprinde 15 utilaje, cinci dintre ele extreme, celelalte fiind generale, potrivite pentru orice vârstă”, a declarat Andrei Drăgan, organizator. În spaţiul special amenajat va fi organizat şi un târg general şi vor fi amenajate câteva puncte unde se va servi mâncare şi băutură. Din cele 15 utilaje, 5 se adresează exclusiv adulţilor. De asemenea un număr de 25 de căsuţe aşteaptă vizitatorii să se înfrupte din mâncărurile şi dulciurile oferite la vânzare. „Vom avea şi concursuri cu premii pentru public. Vinerea, sâmbătă şi duminica intrarea va fi 1 leu de persoană, iar în rest accesul este gratuit. A fost amenajată şi o parcare cu 200 de locuri”, a mai explicat Andrei Drăgan

Seri cu muzică bună

Festivalul se va desfăşura în perioada 29 septembrie - 2 octombrie. La fiecare sfârşit de săptămână, va fi câte un concert. Astfel, vineri, 23 septembrie, va concerta Ellie White (Elena), fosta membră a formaţiei Dj Project, iar cei de la Bere Gratis vor concerta sâmbătă, 24 septembrie.
Pentru weekend-ul următor, perioada 30 septembrie - 2 octombrie, sunt programate cocertele celor de la Grimus, vineri şi Sarmalele Reci, sâmbătă, pe 1 octombrie. Serile de duminică sunt dedicate unor formaţii locale. Toate concertele vor începe la ora 20.00.

Festival al berii

În cadrul aceluiaşi eveniment va fi organizat şi un festival al berii, programat să aibă loc în ultimele patru zile ale CibinFEST. “Se va deshide un cort special pentru acestă parte a festivalului, iar studenţii vor avea anumite facilităţi şi vor putea participa la diverse concursuri în această perioadă”, a declarat Andrei Drăgan.

Pe toată perioada evenimentului, va fi deschisă o terasă de 3.000 de metri pătraţi unde vor fi servite mâncăuri la grătar. O bere va costa 4 lei, iar o apă plată 2 lei. Va fi amenajată şi o mustărie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite