O sibiancă reprezintă România la Miss Motors Internaţional 2011 FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana Toader va reprezenta România în finala concursului Miss Motors Internaţional care are loc la Bari în data de 2 octombrie.  Oana va participa alături de 50 de frumuseţi  ce vor sosi din întreaga lume în capitala Italiei, la Roma, în 24 septembrie,urmînd o perioada de pregatire pentru marea finală care va avea loc în Bari.

CITIŢI ŞI:

Târgul de bucate tradiţionale “Branduri transilvănene”, în premieră la Sibiu

Leprous şi Amorphis vin să concerteze în noiembrie la Sibiu

Studentă la Facultatea de Drept, în anul IV, Oana are 21 de ani, 1,73 m, iar dimensiunile ei se apropie de cele ideale: 86-62-93. Reprezentanta României a fost desemnată în urma casting-ului organizat în România. Oana va participa alături de 50 de frumuseţi  ce vor sosi din întreaga lume în capitala Italiei, la Roma, în 24 septembrie,urmînd o perioada de pregatire pentru marea finală care va avea loc în Bari, pe data de 2 octombrie.

“Ceea ce ne-a convins că Oana este candidata ideală pentru acest concurs, este nu doar experienţa ei in modeling, frumuseţea si inteligenţa ei, dar mai presus de toate dorinţa acesteia de a deveni Ambasadoarea Mondială a Siguranţei Stradale, titlu care îi va oferi acesteia şansa de a transmite tinerilor iubitori de adrenalina pe motor, că viaţa are prioritate” ne spune Lidia Muntean, responsabil casting Miss Motors România.

Promovează siguranţa în trafic
Miss Motor International  este un concurs internaţional de frumuseţe care se diferenţeaza de restul concursurilor din toată lumea prin mesajul care îl promovează: „Siguranţa în trafic”.

Fiecare candidată va urma un curs de pregatire , “Katedromos”,  pe perioada concursului  care le va acredita ca şi Ambasadoare ale Siguranţei Stradale, având misiunea de a transmite acest mesaj tinerilor care îşi riscă viaţa în trafic.

“ Viaţa ar trebui să fie o prioritate pentru oricine. Doar atunci când pierzi pe cineva la care ţii foarte mult într-un accident realizezi că acest lucru este singurul care nu se mai poate schimba, singura problemă care nu mai are rezolvare.Si atunci regretele încep “nu ar fi trebuit să se întample aşa,  nu pot sa cred ca mi s-a întâmplat mie”,dar câteodată e prea târziu. Nu alege să traieşti cu regrete! Condu-ţi maşina şi viaţa în siguranţă, pe drumul cel bun!” ne mărturiseşte OanaToader, marcată de un accident fatal în urma căruia şi-a pierdut cei mai buni prieteni. În 2010, titlul de Miss Motors International a fost cucerit de reprezentanta Macedoniei, Liljiana Ilieska. România a fost reprezentată anul trecut de către Bianca Goga.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite