Contracte de la 12.000 la 45.000 de euro la Voinţa Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Hămbăşan spune că nu s-au făcut contracte mari pentru că Voinţa nu îşi permite să dea bani mulţi la jucători. Hămbăşan spune că Sibiul nu se teme de gruparea lui Becali, dar are emoţii la acest meci.Cel puţin 7.000 de scaune vor fi disponibile la meciul de sâmbătă cu Steaua.

CITIŢI ŞI:

Voinţa Sibiu a vândut 2.000 de abonamente într-o zi!

VIDEO Pelici a rămas la Voinţa pentru liga 1

Debut în forţă în Liga I: Voinţa Sibiu - Steaua Bucureşti în prima etapă

Preşedintele finanţator al Sibiului a declarat la digisport că se trage tare pentru ca stadionul să arate cât mai bine la primul meci din istoria echipei în liga 1 de fotbal. "Avem şi fanii care ne ajută să montăm scaunele. Din păcate furnizorul nu ne poate aproviziona aşa de repede cu foarte multe scaune. Sper ca pentru meciul cu Steaua să avem montate cel puţin 7.000 de scaune" a spus acesta.

Hămbăşan a mai dezvăluit că jucătorii de la Voinţa nu au salarii mari ca la alte echipe de liga 1. "Noi dăm salarii de la 1.200 la 3.500 de euro pe lună. De ce să îi minţim pe jucători că le dăm mai mult şi peste 3 luni să ajungem să vedem că nu avem bani să ne onorăm promisiunile. Lucrăm acum la un sistem de bonusuri care să îi motiveze în plus pe toţi" a declarat oficialul sibian.

Legat de meciul cu Steaua, Hămbăşan spune că Sibiul nu se teme de gruparea lui Becali, dar are emoţii la acest meci. "Sper să reuşim un rezultat bun. Dacă va fi să pierdem, atunci măcar să nu pierdem ruşinos" a mai declarat Hămbăşan. Oficialul sibian a mai anunţat că vineri se vor pune în vânzare biletele pentru partida cu echipa lui Levy.

Meciul cu Steaua are loc sâmbătă de la ora 17.00 pe stadionul Municipal din Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite