Concurs între meşterii din construcţii, la Sala Transilvania din Sibiu începând de astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă a debutat la Sibiu Târgul Meşterilor Constructori, un eveniment inedit care reuneşte câteva zeci de firme de construcţii.

CITEŞTE ŞI:

Prezentare de modă în Piaţa Mică la „Feeric fashion show”, la Sibiu

Construcţiile, în picaj continuu la Sibiu

Festivalul brânzei şi ţuicii de la Răşinari, lăsat ultimul la bani

Târgul Meşterilor Constructori se desfăşoară în perioada 18-21 iunie şi este un eveniment care îmbină târgul cu vânzare şi demonstraţiile cu divertismentul: concursuri, tombole şi activităţi în aer liber. Unele dintre atracţiile principale ale târgului vor fi concursurile între meşteri. „Sunt pregătite mai multe demonstraţii practice – întreceri între participanţi. Vor fi demonstraţii de tencuială, şevalet, de montare a aunui acoperiş, un acoperiş întreg de casă cu tot ce va trebui”, explică Bogdan Romaniuc, organizator al evenimentului. Până în prezent s-au înscris în jur de 35 de firme şi companii, urmând ca numărul acestora să crească.

În cetatea Sibiului

 „Am ales să venim la Sibiu după ce mai înainte am fost la Târgu Mureş. Sunt două oraşe foste cetăţi medievale şi este totul legat de tradiţie. Există diferite bresle, ale cojocarilor, pielarilor... ale constructorilor nu există, tocmai de aceea am venit aici”, mai spune Bogdan Romaniuc. Spaţiul va fi împărţit în trei zone: zona pavilioanelor expoziţionale, zona de demonstraţii şi zona de activităţi în aer liber - concursuri, catering şi momente artistice.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite