Concurs internaţional de dans la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de dansatori se află la Sibiu în această perioadă
Zeci de dansatori se află la Sibiu în această perioadă

Dansatori profesionişti din nouă ţări se află zilele acestea la Sibiu pentru cel mai mare concurs de dans organizat vreodată la Sibiu.

CITEŞTE ŞI:

Concurs Internaţional de Dans Clasic şi Contemporan la Sibiu

Maria Alexandra Brînză are grijă să ne ajungă plicurile acasă

Zilele aceasta se află la Sibiu dansatori profesionişti din Coreea, Suedia, Japonia, Republica Moldova, Belgia, Statele Unite ale Americii, Serbia, Slovenia şi România. „Concursul Internaţional de Dans Clasic şi Contemporan Sibiu”, ajuns la cea de-a patra ediţie, începe în această seară şi se termină joi. Evenimentul se desfăşoară la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 18.00 şi este structurat pe trei secţiuni: secţiunea I – dans clasic (astăzi), secţiunea a II-a - dans contemporan (mâine) şi secţiunea a III-a – dans clasic (miercuri), iar seara de 30 iunie este rezervată Galei de Premiere a participanţilor.

Juriul, format din personalităţi ale baletului internaţional o are ca preşedintă în acest an pe Cristina Hamel (Franţa), iar în componenţă se regăsesc: Sergiu Ştefanschi (Canada), Alexander Hoffman (Germania), Florin Brânduşă (Romania), Kim Geung Soo (Coreea), Gabriela Taub Darvash(S.U.A.), Constantin Duţu (Romania), Sergiu Anghel (România) şi Pavel Rotaru (România).

Accesul publicului este liber pe toată perioada de desfăşurare a concursului. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului –Teatrul de Balet Sibiu, în parteneriat cu Fundaţia Culturală Delta, cu sprijinul Consiliului Local şi al Primăriei Municipiului Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite