Concurs de poezie în stradă, în premieră la Sibiu în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Primul „ Expres de poezie pe stradă“ va avea loc duminică, lângă Podul Minciunilor. Cei mai buni recitatori vor fi răsplătiţi cu premii în bani

CITIŢI ŞI:

Festivalul „Jazz and More“ la start

Nicolas Cage începe filmările în România la Ghost Rider 2, pe centura Sibiului

FOTO – Ambasadorul SUA s-a plimbat cu trăsura la Sibiu

V-aţi gândit vreodată că puteţi face bani recitând una dintre poeziile preferate în plină stradă? Dacă vă surâde ideea, trebuie să ştiţi că Cenaclul Păltiniş şi Orient Expres Cafe vor organiza, la sfârşitul săptămânii, primul concurs de poezie în stradă, de la Sibiu.

„ Expresul de Poezie pe stradă este un eveniment inedit care îşi propune să stimuleze spiritul liber, prin fumuseţea şi emoţia interpretării celor mai intime gânduri în versuri. Mi-am dorit ca prin această manifestare să promovăm Sibiul ca un spaţiu animat, un loc bun pentru petrecerea timpului liber, dar mai ales să încurajăm sibienii să participe spontan la activităţi culturale”, a declarat Marius Rafa, coordonatorul proiectului.

Premii pentru cei mai buni

Concursul va avea loc duminică, 17 octombrie, începând cu ora 13.00, pe terasa cafenelei Orient Expres, din strada Ocnei, chiar lângă scările de la Podul Minciunilor. Potrivit organizatorilor, „Expresul de Poezie pe stradă“ se va desfăşura ca un recital-concurs de poezie, la care poate participa oricine.

Înscrierile sunt gratuite şi se pot face la sediul cafenelei sau la adresa de email expresuldepoezie@gmail.com.

Şi pentru că este vorba de un concurs, organizatorii evenimentului vor premia cele mai bune trei interpretări cu premii în bani, în valoare de 300 lei, 200 lei şi respectiv, 100 lei.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite